FOR HELE FAMILIEN

Er det noe vi synes er viktig, så er det at barna har det bra og trives hos oss, fordi da vet vi at også de voksne kan ta skikkelig ferie. Her er det mulighet for å fiske krabber og selge til våre gjester og tjene en slant til is, Nærbutikken ligger 70 meter i fra.

Det er heller ikke langt til strender og hyggelige viker hvor store og små kan bade og kose seg.

For ungdommene anbefaler vi padling og fridykking eller hva med en tur til vårt stupefjell hvor man kan velge å hoppe fra 2 til 20 meter...

Alle får selvfølgelig låne redningsvest gratis. 

Vi kan love dere en ferie dere sent vil glemme, med skjønne naturopplevelser, fine fangster og spennende kystmiljø. Dette enten dere søker fred og ro, den store fisken, vakker natur eller å treffe andre hyggelige mennesker. Våre solnedganger er en balsam for sjelen. 


Sommeridyll i Korshamn

Aktiviteter i nærheten

Hvis været er dårlig og barna kjeder seg, så ta en tur til Sørlandsbadet da vel. Et eldorado for alle barn, bare 15 km unna.

Ta barna med til Lista Adrelinpark. Her tilbys det en rekke aktiviteter.

Oppfinnerparken i Lyngdal finner du 15 km fra Korshamn, ved Rosfjordkrysset. 

Kvåsfossen er en fin opplevelse for store og små i naturskjønne omgivelser.

Ønsker du velvære og avslappning kan vi anbefale dyktige Pha - Lyngdal Health Massage i Lyngdal sentrum, Alleen 10.
Tel 973 25 003. 

På Belland en kort kjøretur fra Korshamn finner du Jorde Bakeri. Her kan du få se hvordan man baker i en gammel steinovn på gamlemåten og få kjøpt ferske bakevarer. 

På Austad finner du Norges sydligste kaffebrenneri. Setter du pris på god kaffe anbefaler vi å besøke Austad kaffebrenneri. Du får se hvordan kaffebønner brennes, avkjøles og males og du kan få kjøpt nykvernet kaffe med deg hjem.

UTLEIE

Utleiebåter

AKTIVITETER

Lista Adrealinpark

TURER