Vi er bransjeregistrert og er opptatt av å levere kvalitet.
I Magasinet Dykking kan du lese mer om Korshamn og våre flotte dykkeperler
Vi skreddersyr gjerne et opplegg for dine dykkevenner og  klubb. 
Dykkermanual med all informasjon om steder og data, temperaturer, tips osv. for å få en uforglemmelig dykkerferie kan lånes ved ankomst, kart og kompressor for 200 og 300 bar, skyllekar, eget skylle- og tørkerom, og tilrettelagt for oppbevaring av utstyr. Grill og stor krabbekoker er tilgjengelig.
Vi har et digitalt dykkekart med beskrivelser og posisjoner.

Våre flotte dykkefoto er lånt av Nils Aukan.
Mulighetene for dykking er helt fantastiske her nede, og opplevelsene er noe de fleste ikke glemmer med det første. Beliggenheten er ypperlig med havet rett ut, samtidig som man ved vind og bølger, kan trekke seg inn i lunere farvann i fjorder eller bak øyer og holmer. I Korshamn ligger dykkerperlene rett utenfor rorbudøren. Her er gode muligheter for varierte dykk, da naturen og beliggenheten kan by på det meste. Dykking i sund, tareskoger, veggdykk, stranddykk, vrakdykk, huledykk og dykking på gamle kanoner er noe av det vi kan by på. Det mest spennende i Korshamn er at farvannene er urørte og derfor skjuler unike muligheter til å finne akkurat sitt hemmelige "spot".

Kyststripen Lindesnes-Lista, med Korshamn omtrent midt i, er den kystlinjen i hele Norge som har tettest konsentrasjon av vrak og det har gått ned skip på omtrent hvert eneste skjær. Da været herjer stygt så langt ute, gjør det også sitt for å knuse restene så fort som mulig. Men tyngre gjenstander som kanoner, beslag, ankere og annet gods er det muligheter for å finne. Rundt Korshamn ligger havet der endeløst og uoppdaget med sine hemmeligheter fra flere hundre år tilbake. Her er det den fantasifulle og initiativrike dykker som vil få belønning for sitt strev, den som legger litt tid i forundersøkelser - noe som i seg selv er meget spennende og lærerikt.
Skøyta vår
"Kåre"
Renovert i 2020/2021
33 fot
Back to Top