Opplevelsene venter​​​​​​​
Korshamn er rik på turopplevelser og flott natur. Hos oss kan du leie alt fra sykkel til våtdrakt, og utforske det som finnes både over og under havoverflaten. Og for de som kunne tenke seg begge deler, leier vi ut skøyta vår, for en rolig tur i skjærgården.

Spør oss om tips når du er her, vi hjelper deg gjerne!
Havfiske
Korshamn har rike tradisjoner når det gjelder fiske. Havområdene rundt Korshamn er i følge Havforskningsinstituttet "Flødevigen" i Arendal noen av de mest fiskerike langs hele Sørlandskysten, og mulighetene for god fangst er derfor stor.

I Korshamn kan man fiske fra land med lettutstyr og få fine lyr, berggylt, sei, torsk, flyndre m.m, eller man kan dra ut på fiskebankene, som ikke ligger langt unna med båt, og dra store torsk, lange, sei, lyr, kolje, makrell e.l.  

Finn oss i appen FiskHer.

Skitt fiske!
Senk pulsen​​​​​​​
Er det noe vi synes er viktig, så er det at barna har det bra og trives hos oss, fordi da vet vi at også de voksne kan ta skikkelig ferie. Her er det mulighet for å fiske krabber og selge til våre gjester og tjene en slant til is. Nærbutikken ligger 70 meter ifra oss.
Det er heller ikke langt til strender og hyggelige viker hvor store og små kan bade og kose seg.
For ungdommene anbefaler vi padling og fridykking eller hva med en tur til vårt stupefjell hvor man kan velge å hoppe fra 2 til 20 meter...

Alle får selvfølgelig låne redningsvest gratis. 

Vi kan love dere en ferie dere sent vil glemme, med skjønne naturopplevelser, fine fangster og spennende kystmiljø. Dette enten dere søker fred og ro, den store fisken, vakker natur eller å treffe andre hyggelige mennesker. Solnedganger i Korshamn er en balsam for sjelen.
Havkajakk & SUP​​​​​​​
Havkajakk 300,- for 2 timer / 150,- pr påfølgende timer
SUP - brett 300,- for 2 timer / 150,- pr påfølgende timer
Vannscooter​​​​​​
1 dag (8 timer) 2500,-
1 uke 8000,- + depositum 4000,-
Andre aktiviteter
Oppfinnerparken i Lyngdal finner du 15 km fra Korshamn, ved Rosfjordkrysset.


Hvis været er dårlig og barna kjeder seg, så ta en tur til Sørlandsbadet da vel. Et eldorado for alle barn, bare 15 km unna.

Ta barna med til Lista Adrelinpark. Her tilbys det en rekke aktiviteter.

Kvåsfossen er en fin opplevelse for store og små i naturskjønne omgivelser.
Back to Top